Open dag Goorse basisscholen

Alle basisscholen en kinderopvangorganisaties in Goor houden op woensdag 14 maart de jaarlijkse open dag. ´s Morgens tussen 8.30 uur en 12.00 uur is er de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in de verschillende groepen. Er zal informatie worden gegeven en er kunnen vragen worden gesteld. Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind of naar een plek voor kinderdagopvang, een peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvang, neem dus woensdag 14 maart ergens een kijkje. De basisscholen zijn ook ´s avonds nog open tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Gijmink verwelkomt 150ste leerling3 juni 2021 Gijmink verwelkomt 150ste leerling ODS 't Gijmink heeft deze week de mijlpaal bereikt van 150 leerlingen. En dat moet gevierd. Op de school werd een rode loper uitgelegd voor Chris en Ria, die hun entree maakten onder […]
  • Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s12 april 2021 Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s De Goorse volkswijk 't Gijmink is nu optimaal gedekt met inzetbare AED’s. De stichting Hart voor Goor heeft er voor gezorgd dat er een buitenkast en een nieuwe AED met zogenoemde […]
  • Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink9 januari 2021 Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink Het Sportteam van Wijkvoorziening Het Doesgoor organiseert op woensdag 20 januari een Bootcamp-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de […]
  • Het oude Gijmink9 december 2020 Het oude Gijmink Het is in deze donkere tijden van reflectie een mooi moment om eens af te dalen naar de kelder met oude prenten uit 't Twentse Haagje. Zo doken de leden op een oude kiek van 't Gijmink. […]
  • Woningsspelen op ’t Gijmink…25 april 2020 Woningsspelen op ’t Gijmink… De leerlingen van ODS 't Gijmink zouden gisteren evenals de andere Goorse basisscholen zich kunnen uitleven tijdens de Koningsspelen maar het Corona-virus gooide ook hier roet in het […]