Lunding Verspreidingen gaat stoppen

LundingRijsdijk Verspreidingen stopt met haar diensten. De verspreider van reclamefolders, kranten en tijdschriften beëindigt per 1 april haar werkzaamheden. De afgelopen jaren deed Lunding aan de van Kollaan (foto) dienst als verzamelpunt voor veel krantenjongens in Goor. In een brief zijn de partners ingelicht en geeft Lunding aan dat het de diensten gaat overdragen aan Buschers uit Ambt-Delden. Lunding was ook de verspreider van de kranten van Goorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]
  • Gemeente, Stadsraad en ondernemers trekken samen op in onderzoek Molenstraat28 juli 2017 Gemeente, Stadsraad en ondernemers trekken samen op in onderzoek Molenstraat Ze leken lijnrecht tegenover elkaar te staan in de discussie rondom het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat maar het groteske protest van ondernemers en de hardnekkige tegenstand van de […]
  • Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum29 juli 2016 Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum Nieuwe bedrijvigheid in leegstaande panden in het Goorse centrum. In het pand waar tot voor kort Casual4You was gevestigd komt een supermarkt met buitenlandse (vers)-producten. De winkel […]
  • Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open21 april 2015 Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open De voorverkoop van het vernieuwde en gerenoveerde buitenbad van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo, gaat komende zaterdag van start. Er is op het terrein een nieuwe […]
  • AGH weer in actie tegen goederentreinen9 juni 2016 AGH weer in actie tegen goederentreinen Actiegroep Goederenvervoer Hof van Twente komt in het geweer tegen de overschrijding van het aantal goederentreinen met gevaarlijke stoffen door Twente. Door werkzaamheden aan de […]