Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar

Een noodoproep van de Unie Van Vrijwilligers. “Wij zoeken met spoed enthousiaste vrijwilligers voor het restaurant van De Stoevelaar. Heeft u tussen 11.30 uur en 14.00 uur wat tijd over en wilt u iets gezelligs én zinvols doen? Meldt u dan aan op onze website uvv-goor.nl of via e-mail op uvv.goor@nullgmail.com.”

Gerelateerde berichten

  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht26 juni 2019 Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht Woonzorg-centrum De Stoevelaar is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die één keer per maand willen helpen bij het opdienen en het serveren van de warme maaltijd tussen 11:30 - 13:30 uur. U […]
  • Vrijwilliger gezocht voor fotobewerking15 juni 2017 Vrijwilliger gezocht voor fotobewerking De Stoevelaar in Goor zoekt geregeld vrijwilligers die de bewoners net wat extra aandacht kunnen geven bij het aangaan van sociale contacten en bij activiteiten. Voor één van onze bewoners […]
  • UVV zoekt met spoed vrijwilligers6 juli 2016 UVV zoekt met spoed vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. "Met enige spoed. Om de continuïteit te […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar31 augustus 2016 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Vind je het leuk om een praatje te maken met ouderen, samen koffie te drinken of hen te begeleiden naar een activiteit? Carintreggeland zoekt voor De Stoevelaar in Goor vrijwilligers die […]