Lisa vermist, politie heeft zoektocht gestart (UPDATE)

De politie is op zoek naar Lisa. Het 13-jarige meisje wordt vermist nadat ze om 17.30 uur de trein heeft genomen vanaf het station in Goor. Het is echter ongewis waar ze is uitgestapt. Ze heeft de trein gepakt in de richting van Oldenzaal. Het signalement luidt als volgt: 1.73 meter, blond haar, sproeten in het gezicht, beugel en een donkerblauwe jas. UPDATE: Het meisje is terecht.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc9 januari 2018 Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc Een bewoner van de Kwartelstraat is dinsdagochtend op brutale wijze bestolen van zijn spaargeld. De bejaarde Gorenaar opende de deur voor een man die zich voordeed als medewerker van een […]
  • ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update)5 februari 2017 ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update) Een onaangename verrassing voor een bewoner aan de Wielewaalstraat. Daar is voor het nachtelijke uur bij de woning een Fiat Panda ontvreemd. De blauwe auto is gestolen, waarna al snel de […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]