Nieuwe beamer en scherm van Hector voor Aveleijn

De stichting Aveleijn kan voor de activiteiten op kinderboerderij ’t Kukelnest een nieuwe beamer én een scherm tegemoet zien. Dit zal worden betaald met het geld dat door de jeugdleden van SV Hector in december is opgehaald bij de leden van de voetbalclub in het kader van de jaarlijkse Anti Knal-actie. Er werd in totaal €500 opgehaald waarmee de nieuwe faciliteiten gefinancierd kunnen worden. Een drietal jeugdleden van de groen witten kwam de opbrengst hoogstpersoonlijk brengen. Namens Aveleijn nam Harm Tempelman de cheque in ontvangst. Met de beamer en het scherm moet het mogelijk worden dat de cliënten van Aveleijn zelf filmpjes of presentaties kunnen bekijken. Ook is het bedoeld om te gebruiken bij voorlichting.

Gerelateerde berichten

  • Hector schenkt partytent aan Aveleijn18 februari 2016 Hector schenkt partytent aan Aveleijn De jeugdactiviteitencommissie van sv Hector was woensdagavond met enkele jeugdleden te gast bij de cliënten van Aveleijn in Huize Heeckeren. Daar werd een cheque aangeboden ter waarde van […]
  • Hector geeft 2-0 voorsprong uit handen2 oktober 2022 Hector geeft 2-0 voorsprong uit handen Een zure nederlaag voor SV Hector vandaag tegen Sportclub Rekken. De ploeg van trainer Jordy Drenth gaf in de slotfase een 2-0 voorsprong uit handen en verloor met 2-3. Hector begon goed […]
  • Hector met vernieuwde selectie naar nieuw seizoen11 augustus 2022 Hector met vernieuwde selectie naar nieuw seizoen De Goorse clubs zijn weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen en SV Hector doet dat met een vernieuwde selectie. Trainer Jordy Drenth zag de sterkhouders Menno de […]
  • Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door2 april 2022 Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door Na afwezigheid van twee coronajaren gaat het Nachttoernooi van SV Hector dit jaar wel door. Op vrijdag 10 juni kunnen de diverse voetbalteams (dames en heren) zich weer mogen meten op […]
  • Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector5 december 2021 Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de […]