Meer toezicht op financiering Kunstwerk

De scepsis is niet alleen bij de burgers groot. Ook de raadsleden hebben kritiek op het financieringsplan van het project Kunstwerk Diepenheim. De raad wil meer inzicht en financiering in vijf deelplannen, zoals de motie destijds ook is aangenomen. Totale kosten voor het project zijn 8,8 miljoen euro en de raad vreest voor een flinke nabetaling. De wethouder heeft al toegezegd dat er een commissie mag worden samengesteld, die controle mag uitvoeren op de realisatie en de financiering van het nu al omstreden project.

Gerelateerde berichten

  • Ruben Peters viert 25ste verjaardag14 mei 2016 Ruben Peters viert 25ste verjaardag Geen halve Abraham voor de vandaag 25 jaar geworden Ruben Peters, maar een levensgrote bierpint. En dat is niet voor niets, de trouwe FC Twente supporter houdt wel van een bacchanaal […]
  • GB vreest sluiting cardiologie Hengelo6 januari 2010 GB vreest sluiting cardiologie Hengelo De fractie van Gemeentebelangen in de Hof van Twente wil niet dat de afdeling cardiologie in het Hengelose ziekenhuis wordt gesloten. Er zijn plannen om de hartpatienten uit Goor en […]
  • Einde winterfotowedstrijd in zicht5 januari 2011 Einde winterfotowedstrijd in zicht De winterfotowedstrijd van Goorsnieuws.nl nadert haar einde. De dooi is ingetreden in Goor en omgeving en zal de komende weken door gaan zetten. Buiten wordt het steeds groener en dus komt […]
  • Partijen in de bres voor de boeren14 juli 2016 Partijen in de bres voor de boeren De gemeente stelt geld beschikbaar voor boeren die lijden onder de slechte economische situatie. Dat heeft de raad beslist. De raadsfracties van het CDA, de VVD en de PvdA willen een […]
  • Winter Wonderland, maar dan echt….9 december 2010 Winter Wonderland, maar dan echt…. Of ik een jaarboek wilde schrijven over Goor. Maar natuurlijk, hier gebeurt zoveel! Pen ik in een mum vol, zo’n boek. Ik nam het verzoek niet eens serieus. Wie zit er nou te wachten op […]