Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten

Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste duel voor de winterstop toen Eerbeekse Boys met 3-1 verslagen werd. In 2018 is de balans na twee duels behoorlijk negatief met twee ruime nederlagen en maar liefst 12 tegentreffers. Morgen is op sportpark ’t Piepwillem Heeten de opponent en dat is de nummer 5 van de ranglijst in de derde klasse B. Buiten de langdurig geblesseerden is wel iedereen aan boord bij de Goorse Tricolores. In 4B vervolgt GFC op eigen veld de titelstrijd met de wedstrijd tegen TVO.

Trainer Romano Lammertink heeft iedereen fit en vol vertrouwen, mede ook door de twee zeges na de winterpauze op respectievelijk Rood Zwart en Buurse. Hector, dat strijdt tegen degradatie, tankte vertrouwen door twee weken geleden met 2-3 bij Aramea te winnen en speelt morgen in Boekelo tegen BSC Unisson. Trainer Mark Dijkstra heeft een aantal twijfelgevallen maar kan wel weer beschikken over spits Marinus Wolters. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14:00 uur en zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig23 september 2017 GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. "We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • D-Day voor Twenthe en GFC…13 mei 2017 D-Day voor Twenthe en GFC… Het is erop of eronder voor zowel Twenthe als GFC morgen in de laatste reguliere competitieronde van dit seizoen. GFC hoopt morgen de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen in het […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]