Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten

Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste duel voor de winterstop toen Eerbeekse Boys met 3-1 verslagen werd. In 2018 is de balans na twee duels behoorlijk negatief met twee ruime nederlagen en maar liefst 12 tegentreffers. Morgen is op sportpark ’t Piepwillem Heeten de opponent en dat is de nummer 5 van de ranglijst in de derde klasse B. Buiten de langdurig geblesseerden is wel iedereen aan boord bij de Goorse Tricolores. In 4B vervolgt GFC op eigen veld de titelstrijd met de wedstrijd tegen TVO.

Trainer Romano Lammertink heeft iedereen fit en vol vertrouwen, mede ook door de twee zeges na de winterpauze op respectievelijk Rood Zwart en Buurse. Hector, dat strijdt tegen degradatie, tankte vertrouwen door twee weken geleden met 2-3 bij Aramea te winnen en speelt morgen in Boekelo tegen BSC Unisson. Trainer Mark Dijkstra heeft een aantal twijfelgevallen maar kan wel weer beschikken over spits Marinus Wolters. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14:00 uur en zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten