Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis

Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert Jan Oplaat vindt gedeeltelijk in Goor plaats en wordt ook geproduceerd door een Goorse driekooppige filmploeg. Een bijzonder project voor Stephan Kuipers, John Schuurs en Apollonia Sligman. Mirrewinter is een film waarin de plattelandscultuur en het dialect centraal staat. Het verhaal gaat over een boerenfamilie uit Markelo in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog. De première is begin juni.

Een deel van de cast met daarvoor vlnr: John Schuurs, Apollonia Sligman en Stephan Kuipers

Gerelateerde berichten

  • HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis3 mei 2018 HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de […]
  • Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis6 november 2019 Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis Goor is een advocatenkantoor rijker. Zweerman Elfrink Advocaten heeft een tweede vestiging geopend in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Het kantoor dat zich volledig op […]
  • Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis31 oktober 2017 Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis Osteopathie Poppink verhuist naar het vroegere gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. De Goorse Ostheopaat Mark Poppink zat 9 jaar lang in een pand aan de Grotestraat waar in vroeger […]
  • Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink14 februari 2019 Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink De oorlogsfilm Mirrewinter krijgt een vervolg in Goor en zal nogmaals vertoond worden. Ditmaal in het Buurthuis ’t Gijmink op vrijdag 1 maart om 20:00 uur. De film, gemaakt door 140 […]
  • Vol trots op de Maarkelse Catwalk…7 juni 2018 Vol trots op de Maarkelse Catwalk… Een bijzonder moment voor het Goorse productieteam van de film 'Mirrewinter the movie'. Gisteravond ging deze film in première in de Haverkamp in Markelo en dat gebeurde met alle grandeur […]