Hector gokt en verliest in Boekelo

Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 door drie treffers in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Na de late 1-0 van de thuisploeg speelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra alles of niets en dat moesten de groen witten bekopen met nog twee tegentreffers waardoor er dus werd gegokt en verloren.

In de eerste helft kreeg Hector één grote kans om op voorsprong te komen maar Unal Kel miste één op één met de keeper. In het tweede bedrijf gebeurde er niet veel op enkele momenten na. In de 81e minuut kopte Pim Ratering binnen uit een hoekschop. Daarna zette Hector aanvallend nog een paar keer aan maar liep het uiteindelijk twee keer in het Boekelose mes. De 2-0 kwam na een goede aanval van de voet van Willem Hoitzing. De 3-0 werd vlak daarna gemaakt door Martijn Brinkman. Hector blijft daardoor in acuut degradatiegevaar.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit5 maart 2017 Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de […]