Hector gokt en verliest in Boekelo

Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 door drie treffers in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Na de late 1-0 van de thuisploeg speelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra alles of niets en dat moesten de groen witten bekopen met nog twee tegentreffers waardoor er dus werd gegokt en verloren.

In de eerste helft kreeg Hector één grote kans om op voorsprong te komen maar Unal Kel miste één op één met de keeper. In het tweede bedrijf gebeurde er niet veel op enkele momenten na. In de 81e minuut kopte Pim Ratering binnen uit een hoekschop. Daarna zette Hector aanvallend nog een paar keer aan maar liep het uiteindelijk twee keer in het Boekelose mes. De 2-0 kwam na een goede aanval van de voet van Willem Hoitzing. De 3-0 werd vlak daarna gemaakt door Martijn Brinkman. Hector blijft daardoor in acuut degradatiegevaar.