Goorse voorlezers naar regionale finale

Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de leerlingen van de basisscholen uit de Hof en die strijd werd twee keer in Goors voordeel beslist. Sem Kel is leerling van groep 8 van de Wiekslag en las in Diepenheim voor uit het kinderboek ‘Het geheim van de dieventekens’. Lotte Weernink zit in groep 7 van de Heeckerenschool en maakte in Delden indruk met haar voorleesbeurt uit het boek ‘Floor regelt een feestje’. De voorleeskampioenschappen worden georganiseerd door de gezamenlijke bibliotheken.

Lotte Weernink

Gerelateerde berichten

  • Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd15 maart 2018 Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste […]
  • Bieb zoekt voorleesco√∂rdinatoren24 april 2021 Bieb zoekt voorleesco√∂rdinatoren De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde […]
  • Floris van der Geest naar regionale voorleesfinale19 februari 2021 Floris van der Geest naar regionale voorleesfinale Floris van der Geest (foto) gaat de Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleesfinale in Almelo in de komende maand. De Goorse leerling van de Heeckerenschool was de […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking24 mei 2018 Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking De leerkrachten van vijf van de zes Goorse basisscholen (Puntdak, Wiekslag, Prins Constantijn, Heeckeren en Gijmink) leggen komende woensdag, 30 mei, het werk neer. Alleen de […]