Goorse voorlezers naar regionale finale

Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de leerlingen van de basisscholen uit de Hof en die strijd werd twee keer in Goors voordeel beslist. Sem Kel is leerling van groep 8 van de Wiekslag en las in Diepenheim voor uit het kinderboek ‘Het geheim van de dieventekens’. Lotte Weernink zit in groep 7 van de Heeckerenschool en maakte in Delden indruk met haar voorleesbeurt uit het boek ‘Floor regelt een feestje’. De voorleeskampioenschappen worden georganiseerd door de gezamenlijke bibliotheken.

Lotte Weernink

Gerelateerde berichten

  • Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd15 maart 2018 Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste […]
  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof25 februari 2016 Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek […]
  • Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers13 april 2017 Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers De Goorse Femke Poppink is gisteravond in de Top 3 ge-eindigd tijdens de Provinciale voorleesfinale in het Nijverdalse theater ZINin. Ze zat bij de besten van 10 finalisten uit Overijssel […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]