Goor ruimt op…

In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke kortingen verkocht. Er staan diverse kramen buiten terwijl ook in de winkels artikelen tegen bodemprijzen te koop worden aangeboden. Met name de kledingwinkels laten zich in dit kader gelden zoals het nieuwe NSW 10 dat sinds begin deze maand met damesmode is gevestigd aan de Grotestraat (foto).

Gerelateerde berichten

  • Restantenmarkt in Goors centrum15 februari 2017 Restantenmarkt in Goors centrum Het Goorse stadshart is dit weekeinde weer het decor van de zogenoemde Restantenmarkt. De Goorse winkeliers hebben dan allerlei aanbiedingen en houden opruiming. Daarvoor worden ook kramen […]
  • Restantenmarkt in het centrum27 augustus 2019 Restantenmarkt in het centrum Na de terrasvrije zaterdag is het Goorse stadshart komend weekeinde het decor voor de jaarlijkse restantenmarkt waarin de Goorse winkeliers de diverse waren die plaats moeten maken voor […]
  • Standhouders gevraagd voor Zomerfair20 juli 2016 Standhouders gevraagd voor Zomerfair Verenigingen, instellingen en particulieren krijgen ook dit jaar weer de kans om waar te verkopen tijdens de Zomerfair in het centrum van Goor op vrijdag 26 augustus. De Zomerfair wordt […]
  • Restantenmarkt in het stadshart28 februari 2020 Restantenmarkt in het stadshart Het is weer Restantenmarkt in het Goorse stadshart. Met name de kleding- en schoenenwinkels hebben daarvoor de kraampjes buiten staan met waar wat voor gereduceerde prijzen weg mag. De […]
  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]