BC Union kampioen

Het eerste team van de Goorse Badmintonclub BC Union is gisteravond kampioen geworden in de vijfde klasse van het district Oost. In de laatste wedstrijd van de competitie werd Orion in Enschede met 1-7 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 84 punten uit 14 duels afgetekend de titel op naam kan schrijven. Remco, Jurgen, Lise, Carlies, Femke en Linda vieren op onderstaande foto het kampioenschap.

Gerelateerde berichten

  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Shuttlekanon bij BC Union22 september 2018 Shuttlekanon bij BC Union Komende maandag (24 september) vindt bij de Goorse Badminton Club Union een demonstratie plaats van een shuttlekanon. Het gebruik van een shuttlekanon komt nog niet heel veel voor bij […]
  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • Badmintontoernooi BC Union3 februari 2018 Badmintontoernooi BC Union Na het succes van vorig jaar volgt er deze maand een tweede uitgave van het badmintontoernooi van de Goorse basisscholen. Op woensdag 28 februari kruisen de leerlingen van groep 6,7 en 8 […]