Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning

Het is de grootste vliegende Superbike ter wereld en komende zomer te zien in Goor. Tijdens Höfteballooning dat op 17 of 18 augustus wordt gehouden op het Roelofsenterrein Goor zal ook deze Megaballon het luchtruim kiezen. De in Engeland gebouwde Motor is maar liefst 47 meter breed en 37 meter hoog, vergelijkbaar met een gebouw van tien verdiepingen. De Superballon bestaat uit verschillende zogenoemde kamers om het gevaarte in balans te houden. Naast deze Megaballon worden nog 35 luchtballonnen opgelaten. Er kan worden meegevaren tijdens het evenement dat voor het eerst in Goor wordt georganiseerd. Meer informatie daarover via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning26 maart 2018 Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning De organisatie van Höfteballooning, half augustus op het Roelofsenterrein in Goor, wil mensen belonen die zich maatschappelijk hebben ingezet met een ballonvaart. Wie in zijn omgeving […]
  • Nog even nagenieten van Höfteballooning…18 augustus 2018 Nog even nagenieten van Höfteballooning… Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid […]
  • Luchtballon landt op atletiekbaan16 augustus 2018 Luchtballon landt op atletiekbaan Op de atletiekbaan van AVGoor'75 is vanavond een luchtballon geland. Of het een geplande landing was is niet bekend. Gelukkig voor de atletiekvereniging is de luchtballon wel net naast de […]
  • ‘Superbike’ blikvanger op drukbezochte editie Höfteballooning17 augustus 2018 ‘Superbike’ blikvanger op drukbezochte editie Höfteballooning Een geslaagde en drukke editie van Höfteballooning op het zonnige Roelofsenterrein. Daar was het vanavond een komen en gaan van de fraaiste luchtballonnen. Maar liefst dertig […]
  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]