Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht

Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en Volksfeest. Pascale Hazenkamp, Lilian Lucassen en Saskia Heuvelink zijn daarom op zoek naar potentiële deelnemers die onderdeel willen zijn van de groep ‘Völle wille’. De optochtgroep is in het leven geroepen om Goorse kinderen die niet in Goor op de basisschool zitten ook de kans te geven om mee te doen aan de rondgang op zaterdag 23 juni. Aanmelden kan, het liefst voor 10 maart, via het e-mailadres sbo.vollewille@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs8 maart 2016 Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs Optochtgroep 'Völle Wille' is voor de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest weer op zoek naar Goorse basisschoolkinderen die, niet in Goor, in het […]
  • Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht13 februari 2020 Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht Het is een jaarlijks verzoek van de de groep Völle Wille en ook dit jaar is de zoektocht weer begonnen. Het gaat in dit geval om kinderen die buiten Goor naar school gaan en graag met de […]
  • Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht25 februari 2015 Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht Ook in de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest zal een groep leerlingen uit het speciaal onderwijs acte de presence geven. Vorig jaar was er het […]
  • Optocht-thema 2017: Zo de wind waait…28 oktober 2016 Optocht-thema 2017: Zo de wind waait… Het thema van de komende allegorische optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest is 'Zo de wind waait...'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse vergadering van de […]
  • Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht13 februari 2019 Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht De groep Völle Wille is op zoek naar nieuwe leden. De deelnemer aan de Kinderoptocht is er speciaal voor kinderen die in Goor wonen, maar niet op een Goorse basisschool zitten. Het thema […]