Fissa, Caroly en Koning…

De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny’s. Onder de titel Fissalympics komen de DJ’s van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai jongerenfeest van maken. Morgenavond is in sporthal De Mossendam de eerste van twee voorstellingen van het Goorse jeugdcircus Caroly dat de nieuwe show ‘De 4 Jaargetijden’ onder de schijnwerpers zet. Ook op zondagmiddag is er een voorstelling van de Goorse circusartiesten. Zaterdagavond is Martijn Koning te bewonderen op het grote podium van theater De Reggehof. Voor zijn show ‘Koning te rijk’ mochten we twee keer twee toegangskaarten weggeven. Die zijn gewonnen door Douwe Lamsma en Mariëtte Wierenga. Zij kunnen de kaarten voor de voorstelling afhalen bij de kassa van De Reggehof.

Circus Caroly

Gerelateerde berichten

  • Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly15 maart 2019 Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia […]
  • Caroly, Gewoon Aans, rap en muziek25 maart 2022 Caroly, Gewoon Aans, rap en muziek Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de muzikale talentenavond bij café Spek vanavond. In de naastgelegen Petrus en Pauluskerk is het […]
  • Best of Britain, Guido Weijers en kindercabaret…7 februari 2020 Best of Britain, Guido Weijers en kindercabaret… Het evenementenweekeinde wordt deze week geopend met de winterwandeltocht voor honden vanaf de Blauwververij vanmiddag. Vanavond staat de bekende zanger Sieb van der Ploeg met zijn band […]
  • Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers…15 februari 2019 Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers… Een volle en vooral muzikale evenementenagenda voor dit weekeinde. Te beginnen met de musical Schuld vanavond in De Reggehof gebaseerd op de jeugdthriller van Mel Walle de Vries. Bij Café […]
  • Hofschminkers organiseert middag voor jonge mantelzorgers30 januari 2019 Hofschminkers organiseert middag voor jonge mantelzorgers De Goorse Hofschminkers gaan een middag organiseren speciaal voor jonge mantelzorgers. Dat gebeurt op zaterdag 23 februari in sporthal De Mossendam en in samenwerking met Stichting […]