Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu

Het was een treffend beeld in De Bebsel. De mannen die zingen voor de vrouwen. Het Mannenkoor was op uitnodiging bij de afdeling van Vrouwen van Nu. En 76 van die dames zaten met volle aandacht te genieten van het optreden van het Goors Mannenkoor. Hoogtepunt was de Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List, deze werd uit volle borst meegezongen door de zaal.

Gerelateerde berichten

  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]
  • Vrouwen van Nu met notaris9 oktober 2018 Vrouwen van Nu met notaris Op de afdelingsavond van donderdag 18 oktober 2018 zal notaris Wim Rouwenhorst van notarisbureau Rouwenhorst & Rouwenhorst uit Delden de leden van Vrouwen van Nu informeren over […]
  • Slaghuis en Slaghekke: Een leven lang Mannenkoor10 februari 2020 Slaghuis en Slaghekke: Een leven lang Mannenkoor Ze werden afgelopen zaterdag gehuldigd tijdens de jaarvergadering in De Trekpleister: Albert Slaghuis en Martin Slaghekke. Slaghuis voor zijn 60-jarig lidmaatschap en Slaghekke voor 50 […]
  • Ademloos luisteren naar Jan Terlouw20 april 2017 Ademloos luisteren naar Jan Terlouw Het was een enerverende avond in De Klokkenkamp gisteravond. Daar hield Jan Terlouw voor een kleine 100 zogenoemde Goorse 'Vrouwen van Nu' een lezing over zijn leven als wetenschapper, […]