Twenthe kan uit gevarenzone klimmen

De eclatante 4-1 overwinning van vv Twenthe vorige week op eigen veld tegen Heeten kweekte vertrouwen en met een nieuwe zege in het komende weekeinde in de uitwedstrijd tegen middenmoter KCVO kan een flinke stap gezet worden naar lijfsbehoud in de derde klasse. Het is in dit seizoen het eerste treffen tegen de ploeg uit Vaassen die ook de laatste speeldag van dit seizoen de opponent zal zijn. Hector gaat in de vierde klasse B op bezoek bij UDI waar op het Enschedese kunstgras de jacht op meer punten wordt voortgezet na de 3-0 nederlaag van vorige week tegen BSC Unisson. De kans dat GFC in actie komt is niet groot. De topper in 4B tegen Emos op eigen veld staat onder druk vanwege de vrieskou. Vorige week werd de thuiswedstrijd tegen TVO vanwege een bevroren veld ook al afgelast. Voor de Goorse jeugdteams en lagere elftallen is er dit weekeinde vrijaf. De KNVB heeft voor deze categorie de duels afgelast.

Gerelateerde berichten

  • BSC Unisson-GFC 0-1, Twenthe-Eerbeekse Boys 3-1,  Hector-Rood Zwart Afg.17 december 2017 BSC Unisson-GFC 0-1, Twenthe-Eerbeekse Boys 3-1, Hector-Rood Zwart Afg. De eindstanden van de Goorse clubs in derde- en vierde klasse B: 4B 14.00 uur: BSC-Unisson - GFC   0-1 (doelpunt GFC: Simon Ruumpol) 3B 14.00 uur: vv Twenthe - Eerbeekse Boys   3-1 […]
  • Twenthe moet hopen op misstap Zwolle26 mei 2018 Twenthe moet hopen op misstap Zwolle Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]