Twenthe kan uit gevarenzone klimmen

De eclatante 4-1 overwinning van vv Twenthe vorige week op eigen veld tegen Heeten kweekte vertrouwen en met een nieuwe zege in het komende weekeinde in de uitwedstrijd tegen middenmoter KCVO kan een flinke stap gezet worden naar lijfsbehoud in de derde klasse. Het is in dit seizoen het eerste treffen tegen de ploeg uit Vaassen die ook de laatste speeldag van dit seizoen de opponent zal zijn. Hector gaat in de vierde klasse B op bezoek bij UDI waar op het Enschedese kunstgras de jacht op meer punten wordt voortgezet na de 3-0 nederlaag van vorige week tegen BSC Unisson. De kans dat GFC in actie komt is niet groot. De topper in 4B tegen Emos op eigen veld staat onder druk vanwege de vrieskou. Vorige week werd de thuiswedstrijd tegen TVO vanwege een bevroren veld ook al afgelast. Voor de Goorse jeugdteams en lagere elftallen is er dit weekeinde vrijaf. De KNVB heeft voor deze categorie de duels afgelast.