Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd

De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. Daarvan zijn er 33 Goorse kandidaten. Ongeveer de helft daarvan staat op verkiesbare plekken. De lijst met kandidaten is via deze LINK te bekijken. Er kan in Goor bij acht stembureau’s worden gestemd: Gemeentehuis, Stoevelaar, Wiekslag, Waerdenborch, De Bebsel, Villa ’70, sporthal De Mossendam en Herfstzon. In aanloop naar de verkiezingen is er op dinsdag 13 maart een politiek cafĂ© in het theatercafĂ© van De Reggehof met de Goorse kandidaat-raadsleden.

Gerelateerde berichten

  • Stemmen tellen…22 maart 2018 Stemmen tellen… De hele dag zijn ze al bezig, de stemmentellers in de theaterzaal van De Reggehof. Na de zetelverdeling per partij moet vandaag worden gekeken of er ook kandidaat raadsleden met […]
  • Stadsraad geeft Goors stemadvies19 maart 2018 Stadsraad geeft Goors stemadvies Komende woensdag mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de Goorse Stadsraad hoopt dat er in Goor vooral gestemd wordt op Goorse raadsleden om daarmee in de […]
  • Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen17 maart 2022 Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen De nieuwe gemeenteraad in Hof van Twente kent na vandaag geen zeven maar negen Goorse raadsleden. Na het tellen van de voorkeurstemmen bleek dat Mathijn Bomans van Gemeentebelangen 203 […]
  • Vervroegd stemmen kan dit jaar in het gemeentehuis24 februari 2022 Vervroegd stemmen kan dit jaar in het gemeentehuis Wie eerder een stem uit wil brengen voor de gemeenteraadsverkiezingen dan op de verkiezingsdag van woensdag 16 maart kan dat doen in het Goorse gemeentehuis. Het vervroegd stemmen is […]
  • Hoe stemt Goor?16 maart 2021 Hoe stemt Goor? Het stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen is vanaf maandag langzaam op gang gekomen met het stemmen voor ouderen en kwetsbaren in deze Coronatijd. Morgen gaat het pas echt 'los' als er […]