GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup

De wedstrijd GFC-Emos die voor morgen op het programma stond in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal is afgelast. Het veld op sportpark Heeckeren is onbespeelbaar door de strenge vorst. De ploeg van trainer Romano Lammertink komt echter wel in actie. In Glanerbrug wordt gespeeld tegen Avanti Wilskracht. Het is het duel van de rood zwarten in de kwartfinale om de Tukker Cup. Daarin overleefde GFC met glans de poule fase en werd in de achtste finale na het nemen van strafschoppen gewonnen van FC Aramea. De wedstrijd op sportpark Het Zoutendijk begint morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup25 februari 2018 GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup GFC is vandaag in de kwartfinale van de strijd om de Tukker Cup utgeschakeld. In Glanerbrug werd met 3-2 verloren van derdeklasser Avanti Wilskracht. Bij rust was het al 3-1. Voor de […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona18 maart 2022 GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer […]
  • GFC thuis onderuit tegen Emos30 april 2017 GFC thuis onderuit tegen Emos GFC moet in de komende twee wedstrijden vol aan de bak om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld met 0-3 van Emos en op […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]