Twenthe wint met 3-5 bij KCVO

De Tricolores hadden de smaak goed te pakken vanmiddag. Op bezoek bij KCVO in Vaasen was het in de eerste helft de bovenliggende partij en wist dit net als vorig weekend tegen Heeten in score uit te drukken. Nadat Guus Lummen zijn eerste goal om nogal onduidelijke reden zag worden afgekeurd liet hij in de 19e minuut de 0-1 aantekenen. In de 24e minuut soorde Japer Groothuis de 0-2. Mark Nijland was trefzeker in de 34e minuut en scoorde de 0-3. Kort voor rust scoorden de gasten uit het niets de 1-3, met een lobje werd doelman Zweers geklopt. Dit was tevens ook de ruststand. In het tweede bedrijf ging Twenthe onverstoord verder op jacht naar de drie punten, en met succes. Groothuis scoorde de 1-4. Halverwege het tweede bedrijf scoorde Vaassen de 2-4. Mark Nijland was goed voor de 2-5, hij scoorde na een assist van Guus Lummen. Kort voor rust scoorde Vaassen nog de 3-5 eindstand. Een verdiende driepunter voor de manschappen van scheidend trainer Mensink, dat zich langzaam maar zeker veilig lijkt te vechten.