Hector fors onderuit bij UDI

Evenals vorige week tegen BSC Unisson leek Hector in de uitwedstrijd tegen UDI lang op weg naar een punt maar uiteindelijk stonden er toch ontluisterende cijfers op het scorebord: 5-1. In het eerste half uur waren beide ploegen gelijkwaardig totdat UDI uit een hoekschop op 1-0 kwam. Dat was ook de ruststand. Na de thee drong Hector aan en na een slim genomen vrije trap van Cristian Haverslag was het Remy Dijkstra die de gelijkmaker aan kon tekenen.

Daarna leek er voor de groen witten niets aan de hand totdat UDI vanuit het niets op 2-1 kwam. Toen brak er iets bij de geplaagde ploeg van trainer Mark Dijkstra en viel ook de 3-1 kort daarna. De Enschedeërs kregen daarna nog twee verdiende penalty’s waardoor het eindigde met 5-1. Hector blijft 12e op de ranglijst in de vierde klasse B met 9 punten uit 13 wedstrijden. Hekkensluiter Diepenheim ging met 6-0 onderuit bij Buurse. Enter pakte een punt tegen Aramea (0-0) en is Hector op twee punten genaderd.

Gerelateerde berichten

  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de […]
  • Hector weet nog niet wat winnen is6 oktober 2019 Hector weet nog niet wat winnen is Hector blijft ook na drie wedstrijden in de vierde klasse B op één punt staan. De uitwedstrijd tegen UDI in Enschede werd vanmiddag met 3-1 verloren. Tien minuten voor rust kwam de beter […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]