Tim Slot 25 jaar

Tim Slot is gisteren 25 jaar geworden. De werknemer van C1000 Brandenbarg kreeg dan ook een halve Abraham voor zijn appartement. De vrienden van Tim willen hem via deze weg nog van harte feliciteren.

timslot

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Pietertje 25 jaar…9 september 2011 Pietertje 25 jaar… Bjorn Overbeek viert vandaag zijn 25ste verjaardag. 'Pietertje' wordt bij deze door zijn vriendin Rebecca gefeliciteerd met deze mijlpaal en de halve Abraham. Ook namens zijn collega's van […]
  • Henry Heine ziet halve Abraham15 juli 2012 Henry Heine ziet halve Abraham Vandaag viert Henry Heine zijn 25e verjaardag. Hoewel hij sinds enkele weken Goor heeft verruild voor het Gelderse Winterswijk zijn de Goorse vrienden hem uiteraard niet vergeten. Zij […]
  • jb rene lamain5014 juni 2013 Rene Lamain ziet vandaag Abraham Ook Rene bereikt vandaag de 50 jarige leeftijd. De Tollenstraat is vanavond het toneel van de feestelijkheden. Patrick en Tim zijn er al klaar voor en feliciteren hem alvast via deze […]
  • Halve Abraham voor Tom Overbeek10 september 2011 Halve Abraham voor Tom Overbeek Tom Overbeek heeft de leeftijd bereikt van 25 jaar. De kameraden, vrienden en familie willen hem hiermee nog van harte feliciteren. Dat hij verdomme nog veel ouder mag worden, voegen ze er […]