Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing

Bo Grievink zit in de finale van de Miss Beauty Overijssel-verkiezing. De 22-jarige Goorse autoverkoopster en begenadigd wielrenster werd in de zomer gevraagd om zich in te schrijven en dat niet zonder succes. Uit meer dan 300 aanmeldingen bereikte ze tijdens een castingdag in De Lutte de finale samen met 14 andere missen. Met die andere finalisten uit de provincie werkt ze nu toe naar de 12e mei. Dan is in Almelo de finale en wordt bekend wie Overijssel mag vertegenwoordigen tijdens de landelijke Miss Beauty-verkiezing.

“Mijn missie als Miss is om mensen ervan te overtuigen en te laten zien dat het in het leven niet draait om macht, geld of uiterlijk. Schoonheid is dat wat je van binnen uitstraalt.” aldus Grievink. “Ik weet wel dat ik de wereld in mijn eentje echt niet kan verbeteren maar mijn moeder heeft me altijd geleerd: Verbeter de wereld begin dan bij jezelf.” Er is inmiddels een Facebookpagina online met daarop alles over de Goorse finaliste die de verkiezing ook wil koppelen aan een goed doel. “Daarover later meer.” Via deze site zal later ook bekend worden wat de Gorenaren kunnen doen om een steentje bij te dragen en een stem op Grievink uit te brengen.