Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE)

In Twente zijn veel aanrijdingen als gevolg van een plotselinge sneeuwbui aan het einde van de middag. Op de N347 ter hoogte van de Zenkeldamshoek was het ook raak. Twee auto’s maakten een harde klap en moesten worden afgesleept. Ook vanavond moet het verkeer oppassen voor gladheid. De komende uren wordt strenge vorst verwacht.

UPDATE: Ook vanavond was het op sommige plekken spiegelglad en raakte op diezelfde N347 nog een auto van de weg. Ook deze moest worden afgesleept.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding13 december 2017 Gemeente geeft uitleg over gladheidsbestrijding De gemeente staat vrijdag op de markt in Goor om tekst en uitleg tegen over het strooien bij sneeuw en ijs. De wijkbeheerders lichten toe welke wegen sneeuwvrij worden gemaakt door de […]
  • Pas op ! Het is plaatselijk spekglad31 december 2016 Pas op ! Het is plaatselijk spekglad Het was voor een aantal Gorenaren vanochtend een onfortuinlijk begin van deze Oudejaarsdag. Het is plaatselijk zeer glad en daar was niet iedereen op verdacht. Zo gingen er al een aantal […]
  • Auto belandt op zijn kop in de sloot5 februari 2015 Auto belandt op zijn kop in de sloot De sneeuwval van vannacht zorgt voor spekgladde wegen met onvermijdelijke ongelukken tot gevolg. Op de Klemmerweg in Markelo net buiten Goor belandde een auto op zijn kop in de sloot. De […]
  • Wegen spekglad door ijzel7 januari 2017 Wegen spekglad door ijzel De ijzel heeft zich in Twente ingezet, en dat is te merken aan de vele ongevallen op de weg sinds vanmiddag. In en rondom Goor zijn nog geen ongevallen bekend, maar op de A1 en A35 […]