Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ

Bij de EMTÉ is afgelopen zaterdag een gouden damesring gevonden. Mist u uw ring, dan kunt u contact opnemen met 06-22222376.

Gerelateerde berichten

  • Weer raak op beruchte kruising Laarstraat11 januari 2016 Weer raak op beruchte kruising Laarstraat En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel […]
  • TVC’28 vergroot zorgen zegeloos Twenthe31 oktober 2010 TVC’28 vergroot zorgen zegeloos Twenthe Twenthe Goor heeft zondag alweer de zesde nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Henk Veldhuis werd op het eigen sportpark met 1-0 verslagen door TVC. De enige goal van de […]
  • IJsbaan voorlopig dicht24 december 2010 IJsbaan voorlopig dicht De Goorse ijsbaan blijft de komende dagen gesloten. Door de hevige sneeuwval is het niet mogelijk om voor vandaag te baan te prepareren. Morgen en overmorgen zal er ook niet geschaatst […]
  • cultuurnotalogo30 november 2011 Afsluiting Cultuurmaand in gemeentehuis De afsluiting van de Hof Cultuurmaand is komende vrijdagavond in het Goorse gemeentehuis. Dan wordt duidelijk wat de brede manier van communiceren heeft opgeleverd voor de nieuwe […]
  • Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV3 mei 2020 Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV De oorlogsdocumentaire 'Overleven in een onderduikers-hol' die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van […]