Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor

Wijkvoorziening ’t Doesgoor gaat samen met SV Hector aangepast sporten aanbieden voor kinderen uit het speciaal onderwijs van 6 tot en met 12 jaar. Dit project
wordt opgezet in samenwerking met de buurtsportcoaches en is bedoeld voor kinderen vanuit het speciaal onderwijs van 6 t/m 12 jaar. Vanavond is daarover een informatie-avond in de kantine van SV Hector die om 19:00 uur begint. Het initiatief komt van ouder Saskia Heuvelink en het is de bedoeling om samen met de kinderen te kijken welke sport ze leuk vinden en wat bij ze past. Er wordt daarin samen gewerkt met verschillende sportverenigingen. Meer informatie is te krijgen via dit e-mailadres.

Gerelateerde berichten

  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor26 september 2018 Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor Het is een opkomende sport bij senioren en er zijn inmiddels ook al competities en toernooien: Walking Football, het is in het kort gezegd voetballen zonder te rennen. Komende zaterdag […]
  • Waterspelen op ’t Doesgoor1 augustus 2017 Waterspelen op ’t Doesgoor Er is morgenmiddag een middag met diverse waterspelen voor kinderen bij wijkvoorziening 't Doesgoor. Van half 2 tot en met half 4 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen. Er is onder […]
  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]