Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V.

Het Goorse Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw is overgenomen door Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van 23 zelfstandige ondernemingen in bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 600 miljoen met de hoofdvestiging in Deventer. Vanuit ASVB is Michel Dijk aangesteld als bestuurder. Door de overname wordt ook de naam van het Goorse bedrijf veranderd in ADS Groep B.V. met daarbinnen drie organisatieonderdelen voor Bouw, Water en Toelevering. Met de overname blijft het bouwbedrijf wel ‘binnen de familie’ die ruim 70 jaar geleden begon met het bouwbedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Grondlegger bouwbedrijf Aan de Stegge overleden10 januari 2015 Grondlegger bouwbedrijf Aan de Stegge overleden Herman aan de Stegge is deze week op 95-jarige leeftijd overleden. De geboren Enternaar was de grondlegger van het inmiddels grote en bekende bouwbedrijf Aan de Stegge. De ondernemer begon […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)14 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (7) - De Tente steet ! Altijd weer een mooi moment voor veel Gorenaren die in aanloop naar het Schoolfeest nieuwsgierige blikken werpen op het plein. Na het leggen van de vloerdelen gisteren […]
  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]
  • Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor10 maart 2018 Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor Er komt een nieuwe dieren speciaalzaak in het Goorse centrum. Discus Rosman opent een vestiging aan het Weversplein. Rosman heeft ook een vestiging in Rijssen en wordt gerund door de […]
  • Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand8 juni 2018 Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder […]