Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V.

Het Goorse Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw is overgenomen door Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van 23 zelfstandige ondernemingen in bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 600 miljoen met de hoofdvestiging in Deventer. Vanuit ASVB is Michel Dijk aangesteld als bestuurder. Door de overname wordt ook de naam van het Goorse bedrijf veranderd in ADS Groep B.V. met daarbinnen drie organisatieonderdelen voor Bouw, Water en Toelevering. Met de overname blijft het bouwbedrijf wel ‘binnen de familie’ die ruim 70 jaar geleden begon met het bouwbedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Grondlegger bouwbedrijf Aan de Stegge overleden10 januari 2015 Grondlegger bouwbedrijf Aan de Stegge overleden Herman aan de Stegge is deze week op 95-jarige leeftijd overleden. De geboren Enternaar was de grondlegger van het inmiddels grote en bekende bouwbedrijf Aan de Stegge. De ondernemer begon […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)14 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (7) - De Tente steet ! Altijd weer een mooi moment voor veel Gorenaren die in aanloop naar het Schoolfeest nieuwsgierige blikken werpen op het plein. Na het leggen van de vloerdelen gisteren […]
  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand19 augustus 2015 Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand Petra van den Burg stopt met haar kapsalon in Rijssen. De Goorse doet de zaak aan de Haarstraat over aan bedrijfsleidster Kimm Besten. Dat gebeurt vanaf 1 november. "Ik heb het enorm druk […]
  • Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant19 mei 2016 Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant Daniël Brandriet wordt, samen met zijn vriendin Annemarie ten Broeke de nieuwe exploitant van Hotel Herikerberg. Daniël Brandriet is de zoon van eigenaar Guus Brandriet en heeft de […]