Hof van Twente laag op criminaliteitslijst

Het gaat goed in Goor en omgeving als het gaat om het aantal criminaliteitsdelicten. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek die zijn geanalyseerd door RTL Nieuws. De gemeente Hof van Twente staat in de lijst van 380 gemeenten op plek 285. Er werden in totaal 705 criminele delicten geregistreerd. Het vaakst werd aangifte gedaan van gestolen fietsen. Daarna komen vernielingen en woninginbraken. Volgens de cijfers van het CBS is Amsterdam de meest criminele stad van Nederland. De gemeente Dalfsen is relatief de veiligste gemeente.

Er worden relatief veel fietsen gestolen in Goor zoals bij het station

Gerelateerde berichten

  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Inbraken en fietsendiefstal in Goor2 juni 2017 Inbraken en fietsendiefstal in Goor Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]