Heeckerenschool wint Badmintontoernooi

Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 van de Goorse basisscholen. Naast het dubbeltoernooi was er ook een demonstratie van vier topspelers die landelijk op hoog niveau spelen. In groep 6 ging de winst naar het duo Tim Krabbenbos en Bram Vrielink eerste geworden. Van de leerlingen uit groep 7 blekenĀ  Rian Heimerink en Max Lammertink de sterkste. In groep 8 zijn Rob van de Giessen en Kjeld Freriksen eerste geworden.

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam7 oktober 2014 Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam Bij tennisvereniging De Mossendam beginnen vrijwilligers deze week met de werkzaamheden aan de nieuwe tennishal. De oude luchtkoepel gaat tegen de vlakte. De hal voldoet niet meer aan de […]
  • Shuttlekanon bij BC Union22 september 2018 Shuttlekanon bij BC Union Komende maandag (24 september) vindt bij de Goorse Badminton Club Union een demonstratie plaats van een shuttlekanon. Het gebruik van een shuttlekanon komt nog niet heel veel voor bij […]
  • Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal12 april 2017 Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal De schoolvoetbaltitels van Goor en Diepenheim gingen vanmiddag naar 't Heeckeren, de Prins Constantijnschool en OBS 't Stedeke. Op de velden van vv Twenthe was de Heeckerenschool de […]