Gerard aan de Stegge 60 jaar

Gerard aan de Stegge viert vandaag zijn 60ste verjaardag. Aangezien zijn kadotip een zelfgemaakt kado is, hebben zijn dochters en schoonzoons de tuin voor zijn huis eens onder handen genomen. Het is dan ook tijdelijk 60 km/u op de Diepenheimseweg, waar normaal 30 gereden mag worden. Pas echter wel op voor de plaatselijke Hermandad. Vrienden en familie willen Gerard van harte feliciteren met zijn verjaardag.

gerard1

Gerelateerde berichten

  • Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd27 augustus 2015 Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd Vandaag is het 60 jaar geleden dat Gerard Altena en Jo Zweers in het huwelijksbootje stapten. Gerard is geen onbekende in Goor. Vroeger heeft hij altijd gewerkt bij de Gasfabriek in Goor […]
  • Halve Abraham voor Tom Overbeek10 september 2011 Halve Abraham voor Tom Overbeek Tom Overbeek heeft de leeftijd bereikt van 25 jaar. De kameraden, vrienden en familie willen hem hiermee nog van harte feliciteren. Dat hij verdomme nog veel ouder mag worden, voegen ze er […]
  • Elske is 50 jaar5 juli 2011 Elske is 50 jaar Een grote koe in de tuin bij 'Sarah' Elske Oltwater. De Goorse wordt vandaag 50 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vinden familie en vrienden. Deze feliciteren haar dan […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Jolein Masselink 30 jaar30 mei 2012 Jolein Masselink 30 jaar Vandaag is Jolein Masselink 30 jaar geworden. Haar vriend Mark verblijft op dit moment in het buitenland, daarom hebben de vriendinnen haar huis met ballonnen en slingers opgevrolijkt. […]