Auto’s in de problemen door de kou

Veel automobilisten zijn in de afgelopen dagen in de problemen gekomen door de kou. De ANWB had er ook in en om Goor de handen vol aan. Karakterestiek is onderstaande foto van een busje dat strandde op de Deldensestraat ter hoogte van het Roelofsenterrein. In eendrachtige samenwerking kropen bestuurder én de hulpverlener samen onder de wagen om het probleem te lokaliseren en op te lossen.

Gerelateerde berichten

  • Bouwkavels op Roelofsenterrein in de verkoop31 juli 2018 Bouwkavels op Roelofsenterrein in de verkoop Er worden drie grote bouwkavels gerealiseerd op het voormalige Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat. Projectontwikkelaar Roosdom-Tijhuis uit Rijssen is gestart met de verkoop van de […]
  • Höfteballooning zoekt vrijwilligers8 juli 2018 Höfteballooning zoekt vrijwilligers De organisatie van Höfte-ballooning is op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen op vrijdag 17 (of zaterdag 18) augustus bij de activiteiten in en rondom het Roelofsenterrein aan […]
  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]
  • Inbraak in schuren, LOER mist spullen5 december 2017 Inbraak in schuren, LOER mist spullen In de schuur op het zogenoemde Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat in Goor, is ingebroken. Dieven stalen daar benodigdheden voor het tappen van bier van de stichting LOER. De schade […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]