Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink

Gerco Weeink, ook welbekend als Sjoerd, heeft afgelopen dinsdag de 50-jarige leeftijd bereikt. Een zoektocht voor Abraham, die door de kratten Gerco niet meer zag. De fervent carnavalist en Rellienier kan zich aanstaande zondag uitleven tijdens de pyama party ter ere van deze mijlpaal. Namens “zijn vrouwen”, de buren en vrienden: Gerco, van harte proficiat en op naar de volgende vijftig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Eric Nijenhuis ziet Abraham3 augustus 2017 Eric Nijenhuis ziet Abraham Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]
  • Halve Abraham voor Rob Overbeek9 april 2016 Halve Abraham voor Rob Overbeek Rob Overbeek, alias Tober, viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Het feest wordt vanavond groots gevierd, aldus de feestcommissie, die aangeeft zich optimaal te hebben voorbereid op de […]
  • Martin Overbeek ziet Abraham5 juli 2012 Martin Overbeek ziet Abraham De altijd goedlachse keuken- en interieurbouwer Martin Overbeek ziet vandaag Abraham. Gisteravond werd zijn tuin versierd door buren, vrienden en familie en alvast een voorproefje genomen […]
  • Benno Pluim tourt naar de 5017 mei 2017 Benno Pluim tourt naar de 50 Motormuis Benno Pluim is vandaag gefinisht, de overwegend in stijl uitgedoste biker viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Een levensgrote Abraham siert de tuin van de jarige, die door zijn […]