Tennisvereniging De Mossendam viert 40-jarig bestaan

Tennisvereniging de Mossendam bestaat 40 jaar. Het jubileumjaar wordt met verschillende activiteiten gevierd. Buren en genodigden worden door het bestuur zaterdagmiddag 10 maart ontvangen in de kantine. Klaas Medendorp zal als lid van het eerste uur in het zonnetje gezet worden voor zijn trouwe lidmaatschap. Vanaf half negen is er een spetterend jubileumfeest met muzikale begeleiding van DJ Ronny en de Twentse Toppers.

Burgemeester Ank Bijleveld opent de vernieuwde kantine in 2005

Gerelateerde berichten

  • Ans Gelen 40 jaar werkzaam bij AGC Nederland BV26 juni 2018 Ans Gelen 40 jaar werkzaam bij AGC Nederland BV Als 16 jarige is Ans begonnen bij Eijkelkamp, vandaag viert ze haar 40-jarige dienstverband. Dit unieke, heugelijke feit mag niet onopgemerkt blijven. Vanmorgen is ze, in het bijzijn van […]
  • Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s1 april 2015 Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s Met maar liefst 49 Abraham`s is Ronnie Spoelder zijn tuin opgesierd nu hij vandaag ook lid is geworden van de club van vijftig. "Hij hef `t spul nog fijn in orde en kan d`r nog joar`n […]
  • Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd24 juni 2016 Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd Groot feest in huize Haverkate. Zij zijn vandaag veertig jaar getrouwd. Het Robijnen echtpaar viert deze bijzondere mijlpaal met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen. Zij willen […]
  • Jubilarissen Gemengde Zangvereniging Tavenu26 februari 2015 Jubilarissen Gemengde Zangvereniging Tavenu Tijdens de jaarvergadering van Tavenu afgelopen dinsdag zijn twee leden gehuldigd, Wim Pepers voor zijn 30-jarig lidmaatschap en Nel Alblas voor 12,5 jaar lid. Voor de huldiging was de […]
  • BC Union huldigt Van Dam voor 40 jaar lid3 maart 2015 BC Union huldigt Van Dam voor 40 jaar lid Uit handen van BC Union-bestuurslid Riëtte Schoolderman ontving de heer Van Dam gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering een presentje voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Ook de jaren […]