Proathoes Doors Wide Open geopend

Na een voorbereiding van twee maanden werd vanochtend ’t Proathuus geopend. In de voormalige winkel van Doors Wide Open in het Goorse stadshart, is nu een ontmoetingsruimte ingericht die voor iedereen toegankelijk is om sociale contacten te leggen, een praatje te maken, of een spelletje te doen. Op vrijdagmorgen rijdt een boodschappenbus met ouderen die thuis opgehaald worden en daarna bij ’t Proathuus afgezet worden voor een kop koffie om daarna naar de markt en de winkels in Goor te kunnen. Voor deze gratis dienst kunnen mensen zich opgeven via dit telefoonnummer: 06-20539460. Het is de bedoeling om vanaf volgende maand ook een terras in te richten voor het pand in de Grotestraat. ’t Proathoes is geopend op maandag van 12.00 tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met Zaterdag van 09.30 uur tot 14.00 uur. Als er zich meer vrijwilligers aanmelden dan worden deze tijden verruimd.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Stichting Leendert Vriel Hof van Twente12 oktober 2017 Stichting Leendert Vriel Hof van Twente De Lions Club kan haar 17e benefiet bridgedrive nu ook officieel afronden. Het bedrag is verzilverd door het goede doel de Stichting Leendert Vriel. Zij hebben het gedoneerde […]
  • Hissink nodigt alle Twentse burgemeesters uit voor wietdiscussie7 december 2017 Hissink nodigt alle Twentse burgemeesters uit voor wietdiscussie Hij is dé voorvechter van het legaal gebruik van medicinale wiet en gaat nu zijn lokale initiatief verheffen tot regionale hoogte. Gorenaar Bart Hissink heeft voor de volgende bijeenkomst […]
  • Asbest gevaarlijker dan werd aangenomen18 januari 2010 Asbest gevaarlijker dan werd aangenomen Asbest is nog gevaarlijker voor de gezondheid dan tot dusver werd aangenomen. Dat staat in een rapport van de Gezondheidsraad dat binnenkort zal verschijnen. Volgens de raad is asbest niet […]