Goor Collectief: Interactief en in rally-auto’s

Ondernemersvereniging Goor Collectief is op alle fronten actief en wil dit jaar nog met de leden de weg op met speciale auto’s. Het is de bedoeling dat op zondag 10 juni een bonte stoet van maximaal 60 old-timers, cabrio’s en sportwagens door Twente en de Achterhoek gaan rijden. Onderweg zal het spelelement groot zijn en wordt gezorgd voor de nodigen versnaperingen. Aanmelden kan via die e-mailadres. Morgenavond verzamelen de leden van de sectie HIND van de Goorse ondernemersvereniging zich bij De Reggehof. Dan is er een interatieve avond waarbij onder meer de Goorse bedrijvenkennis van de aanwezigen wordt getoetst. Dit op een interactieve manier en ontwikkeld door leerlingen de Goorse Waerdenborchschool (foto). Deze avond begint om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ledental Goor Collectief stijgt naar 22512 september 2018 Ledental Goor Collectief stijgt naar 225 Ondernemersvereniging Goor Collectief is fors gegroeid. In de afgelopen periode hebben zich veertien bedrijven aangemeld als nieuw lid waaronder FB Solutions, een onderneming in […]
  • Harmsel nieuwe voorzitter HIND5 oktober 2016 Harmsel nieuwe voorzitter HIND Hans Harmsel is de nieuwe sectie-voorzitter van HIND. Dat is de industriĆ«le tak van ondernemersvereniging Goor Collectief (Handel, Industrie, Nijverheid, Dienstverlening). Harmsel is […]
  • Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente28 juni 2017 Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford […]
  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • Taart voor de bewoners van De Stoevelaar17 maart 2018 Taart voor de bewoners van De Stoevelaar Een cadeautje van Bakkerij Nollen voor de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar. De Goorse ouderen kregen een gratis gebakje van de bakker. Maar liefst 60 bewoners konden genieten […]