Goor Collectief: Interactief en in rally-auto’s

Ondernemersvereniging Goor Collectief is op alle fronten actief en wil dit jaar nog met de leden de weg op met speciale auto’s. Het is de bedoeling dat op zondag 10 juni een bonte stoet van maximaal 60 old-timers, cabrio’s en sportwagens door Twente en de Achterhoek gaan rijden. Onderweg zal het spelelement groot zijn en wordt gezorgd voor de nodigen versnaperingen. Aanmelden kan via die e-mailadres. Morgenavond verzamelen de leden van de sectie HIND van de Goorse ondernemersvereniging zich bij De Reggehof. Dan is er een interatieve avond waarbij onder meer de Goorse bedrijvenkennis van de aanwezigen wordt getoetst. Dit op een interactieve manier en ontwikkeld door leerlingen de Goorse Waerdenborchschool (foto). Deze avond begint om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Harmsel nieuwe voorzitter HIND5 oktober 2016 Harmsel nieuwe voorzitter HIND Hans Harmsel is de nieuwe sectie-voorzitter van HIND. Dat is de industriĆ«le tak van ondernemersvereniging Goor Collectief (Handel, Industrie, Nijverheid, Dienstverlening). Harmsel is […]
  • Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente28 juni 2017 Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford […]
  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • 22 maart 2017 Poortacties bij Plukon in Goor Er wordt morgen en maandag actie gevoerd bij de toegangspoorten van Plukon bedrijventerrein De Spechthorst. De acties zijn georganiseerd door vakbond FNV die een betere CAO wil voor de […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]