Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion

Directeur Jan Willem Allersma van Viverion is morgen (donderdag 8 maart) weer bij Villa ’70 op ’t Gijmink om daar in gesprek te gaan met huurders. Deze twee-wekelijkse bijeenkomst is tussen 15:30 uur en 16:30 uur. De directeur van de woningcoöperatie wil dan graag ingaan op vragen, opmerkingen en klachten van huurders. Ook mensen die niet in Goor wonen zijn welkom dan.

Gerelateerde berichten

  • Viverion overweegt sluiting in Goor18 december 2015 Viverion overweegt sluiting in Goor Woning-coörporatie Viverion overweegt het kantoor in Goor te sluiten. Het bezoek aan het kantoor aan de Rozenstraat neemt af omdat veel zaken op een andere wijze kunnen worden afgehandeld. […]
  • SP-verzoek om huren niet te verhogen, afgewezen15 juli 2020 SP-verzoek om huren niet te verhogen, afgewezen De SP-fractie in de gemeenteraad van Hof van Twente heeft er bij de woningcorporatie Viverion op aangedrongen om dit jaar af te zien van de jaarlijkse huurverhoging. Dit door de […]
  • Huren bij Viverion wordt duurder1 mei 2018 Huren bij Viverion wordt duurder Viverion gaat de meeste huren verhogen. De woningcoöperatie die in Goor een groot aantal huurders heeft, spreekt zelf van een beperkte inkomensafhankelijke huurverhoging. Wie nu al meer […]
  • Mensen met middeninkomens kunnen nu ook een huis huren19 december 2018 Mensen met middeninkomens kunnen nu ook een huis huren Woonzorgcoöperatie Viverion gaat tien procent van de beschikbare huurwoningen in Goor vrij maken voor mensen met zogenoemde middeninkomens. Het gaat daarbij om huishoudens die een salaris […]
  • Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink17 mei 2017 Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink Welzijnsinstelling Salut gaat in de komende weken onderzoeken of de uitvoering van bepaalde onderdelen uit het 'Uitvoeringsplan `t Gijmink' haalbaar zijn en of er genoeg draagvlak voor is. […]