Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker

Voordat komende zondag vanaf 14:00 uur de strijd losbarst rond de eerste elftallen van Hector en GFC op sportpark ’t Doesgoor zijn er in aanloop naar de Goorse klassieker maar liefst vijf Goorse derby’s. Te beginnen vanavond (donderdag) als de eerste vrouwenteams van GFC en vv Twenthe elkaar treffen op sportpark Heeckeren (19:30 uur). GFC heeft veruit de beste papieren. De koploper liet in de eerste 11 wedstrijden slecht 2 punten liggen en heeft 31 punten. Twenthe is 5e met 17 punten minder. Komende zaterdag is er ook nog Hector jo15 1 – GFC jo15 1, Twenthe jo13 2 – GFC jo13 2 en Hector jo9 1 – Twenthe jo9 2. Zondagochtend is nog het duel tussen de senioren van Twenthe 7 en Hector 6 terwijl dan ook nog de 45+-teams van Hector en GFC elkaar traditioneel ontmoeten voordat Hector 1 en GFC 1 aftrappen.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • De druk ligt bij GFC voor Goorse derby22 april 2017 De druk ligt bij GFC voor Goorse derby "Cruciaal is het nog niet" zegt GFC-trainer Romano Lammertink. "Maar we moeten in onze situatie absoluut voor de volle winst gaan, zo simpel is het." aldus de oefenmeester over de belangen […]
  • Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby10 maart 2018 Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby Ze staan in het Goorse voetbalplaatjesboek onder de nummers 741 en 516 en horen allebei bij de beste sluitposten uit de regio. Daniel Kolbe (35) en Dennis Vorkink (26) bewezen hun waarde […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • Hector wint gelijkopgaande derby6 december 2015 Hector wint gelijkopgaande derby De Goorse derby tussen GFC en Hector werd vanmiddag een prooi voor de groen-witten die op sportpark Heeckeren met 1-2 wonnen. In een gelijkopgaande wedstrijd werd de score razendsnel […]