Leo en Helena Wassen samen 100

Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens traditie zijn de versierselen onder het genot van de nodige borrels geplaatst. Aanstaande zaterdag wordt het feest samen met de familie, vrienden en de buren gevierd bij De Bebsel.

Gerelateerde berichten

  • Rob en Anneke samen 10022 juli 2015 Rob en Anneke samen 100 Dubbel feest voor Rob en Anneke Koebrugge. Nadat Anneke vorige week Sarah zag is het vandaag de beurt aan Rob, hij kan zich opmaken voor de confrontatie met Abraham. Beide mijlpalen worden […]
  • Geen sixpack voor Leo Wassen, wel Abraham en veel bier18 februari 2018 Geen sixpack voor Leo Wassen, wel Abraham en veel bier Leo Wassen ziet vandaag Abraham.┬áDe familie, fietsmaten en buren hebben het al dunnetjes gevierd tijdens het zetten van de verschillende poppen. Leo, nog veel plezier en vele jaren gewenst […]
  • Rob en Anneke Koebrugge samen 10017 augustus 2015 Rob en Anneke Koebrugge samen 100 Dubbel feest aan het Stocreve, waar Rob en Anneke Koebrugge afgelopen weekend beiden hun 50ste verjaardag vierden. Drie spandoeken, drie Abraham`s en Sarah`s plus een heus schavot sierden […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Ook Abraham voor Leo Asbroek15 december 2015 Ook Abraham voor Leo Asbroek Leo Asbroek, voor intimi Leo van Boolt`n, viert vandaag zijn 50ste verjaardag. De wieg van deze handy-man stond in Enter, maar de liefde bracht hem naar zijn huidige woonplaats Goor. […]