Open Huis bij De Roos

Volgende week vindt de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats. In heel Nederland zetten zorgorganisaties hun deuren open voor publiek om te laten zien hoe de zorg werkt. Aveleijn neemt ook in Goor deel aan deze week. Op vrijdag 16 maart tussen 14.00 uur en 15.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij Aveleijns dagbestedingslocatie De Roos  aan de Rozenstraat 1 in Goor. De Roos biedt dagbesteding aan volwassenen met een verstandelijke beperking en een lage (sociale) redzaamheid.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor3 december 2020 Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor De grote kerst-wensboom in het centrum van Goor is vanmiddag officieel geopend met het ontsteken van de lampjes door burgemeester Nauta en cliënte Tamar van DAC De Roos die samen met […]
  • Grote kerstboom voor vele wensen…28 november 2020 Grote kerstboom voor vele wensen… In het stadshart van Goor is een metershoge kerstboom geplaatst naast het kunstwerk 'De Klok'. Dit is tevens de wensboom waar eerder over is bericht op deze site. De boom wordt versierd […]
  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]
  • Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo16 februari 2016 Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC […]
  • Cliënten De Roos starten Goors carnaval2 februari 2016 Cliënten De Roos starten Goors carnaval Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op […]