Open Huis bij De Roos

Volgende week vindt de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats. In heel Nederland zetten zorgorganisaties hun deuren open voor publiek om te laten zien hoe de zorg werkt. Aveleijn neemt ook in Goor deel aan deze week. Op vrijdag 16 maart tussen 14.00 uur en 15.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij Aveleijns dagbestedingslocatie De Roos  aan de Rozenstraat 1 in Goor. De Roos biedt dagbesteding aan volwassenen met een verstandelijke beperking en een lage (sociale) redzaamheid.

Gerelateerde berichten

  • Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk23 februari 2015 Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk Een noodkreet van de begeleiders van Dagopvang De Roos. Zij vragen dringend om werkzaamheden voor de cliënten. Volgens begeleider Rens Vossebeld is er nog heel veel te winnen valt op het […]
  • Koffiecafé tijdens markturen6 september 2015 Koffiecafé tijdens markturen Bezoekers van de Goorse weekmarkt op het Schoolfeestplein hoeven voor de koffie en aanverwanten niet meer naar huis of elders. In De Reggehof is er de mogelijkheid om elke vrijdagochtend […]
  • Cliënten De Roos starten Goors carnaval2 februari 2016 Cliënten De Roos starten Goors carnaval Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op […]
  • Voedselbank zoekt twee nieuwe vrijwilligers18 september 2015 Voedselbank zoekt twee nieuwe vrijwilligers De Goorse voedselbank is met spoed op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers. "Doordat er sinds kort strengere eisen aan de voedselbank worden gesteld, zijn er werkzaamheden bij gekomen" zegt […]
  • Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo16 februari 2016 Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC […]