Beatline voor de zesde keer naar De Ster

Voor een avond “Swinging Sixties” kunnen belangstellenden binnenkort weer terecht bij café De Ster. Coverband Beatline betreedt dan voor de zesde keer in successie de bühne. De band komt zaterdag 17 maart vanaf 21.30 uur optreden. De toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Beatline voor de zevende keer bij De Ster26 november 2018 Beatline voor de zevende keer bij De Ster Voor een avond “Swinging Sixties” kunnen liefhebbers zaterdag weer terecht bij café De Ster. Coverband Beatline betreedt dan voor de zevede keer in successie de bühne. De band komt vanaf […]
  • Beatline beleeft eerste lustrum in Goor6 oktober 2016 Beatline beleeft eerste lustrum in Goor Het is inmiddels een traditie geworden. Een bezoekje aan Goor voor de band Beatline. Bij de vier voorgaande optredens was De Ster goed gevuld en gingen de bezoekers terug naar de Sixties. […]
  • Beatline weer op de bühne bij De Ster30 maart 2016 Beatline weer op de bühne bij De Ster Café De Ster daalt zaterdagavond weer af naar de jaren zestig. De coverband BEATLINE (foto), die de laatste jaren al vaker een optreden gaf in het Goorse etablissement, zal opnieuw op de […]
  • De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline7 oktober 2016 De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk 'Tot het komt' van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is […]
  • Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…21 april 2017 Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum… De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze […]