Dominee Schouten overleden

Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van 1978 tot aan zijn pensioen in 1994.  Hij wordt herinnerd als een man die zich dienstbaar opstelde voor zijn gezin en de Baptistengemeente. Zijn geroemde manier van prediken bestond vaak uit een uitleg van een bijbel-gedeelte in zeven punten. Morgen is de begrafenisplechtigheid voor de dominee in De Ark die om 12.00 uur begint.

Gerelateerde berichten

  • Harrie Stevens overleden2 augustus 2018 Harrie Stevens overleden In het bijzijn van zijn familie is afgelopen maandag in zijn woning aan de Goorse Irisstraat Harrie Stevens overleden. Stevens was een bekende in het Goorse verenigingsleven waar hij […]
  • Pinksterdiensten in Goorse kerken2 juni 2017 Pinksterdiensten in Goorse kerken De Goorse kerken vertellen allen op hun manier komende zondag ook weer het verhaal van Pinksteren. In de Hofkerk zelfs in 12 talen. Het thema van de viering onder de titel “Durf te dromen” […]
  • Home Coming in De Ark8 december 2016 Home Coming in De Ark In De Ark vindt zondag een zogenoemde Home Coming plaats. Het gaat om een samenkomst in een huiselijke sfeer met een groot podium met veel gezang en muziek. Het thema van deze ochtend is […]
  • Gospelkoor Mozaïek in De Ark6 december 2017 Gospelkoor Mozaïek in De Ark Gospelkoor Mozaïek treedt zondag op in de Vrije Baptisten Gemeente de Ark in Goor. Dirigent André Bijleveld zal leiding geven aan deze gospelgroep. Hij is onder meer bekend van de […]
  • Een feestje bij de buren…5 juni 2015 Een feestje bij de buren… Veel Gorenaren nemen er jaarlijks een kijkje want het is om de hoek. De zomerfeesten in het buurtschap Wiene-Zeldam net buiten Goor staan te boek als gemoedelijk en gezellig. Vanavond […]