Poll bomenkap: Alles moet wijken voor volksgezondheid…

Een verrassende uitslag van de poll op onze site over de voorgenomen bomenkap in de Gondalaan, Oude Haaksbergweg en Haaksbergerweg. Maar liefst 49% van de stemmers vindt dat alles moet wijken voor de volksgezondheid en dat bomen gekapt moeten worden. 30% koos voor de optie om de grond weg te zuigen rondom de monumentale eiken en ze dus te behouden. De overige 21% vindt dat er helemaal niets moet gebeuren en neemt de asbestdeeltjes in de grond voor lief. Er werden een kleine 1500 stemmen uitgebracht. De volgende poll gaat over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wat gaat u stemmen ? Er zijn zeven opties én de mogelijkheid ‘In ieder geval een Gorenaar’. U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Wethouder zwaar onder vuur tijdens bomenkap-discussie11 januari 2018 Wethouder zwaar onder vuur tijdens bomenkap-discussie Het was een uiterst lastige avond voor wethouder Harry Scholten vanavond. Hij kreeg een spervuur aan vragen en kritiek in zaal De Bebsel van bewoners van de Gondalaan, Oude Haaksbergerweg […]
  • PvdA schakelt provincie in voor behoud bomen22 januari 2018 PvdA schakelt provincie in voor behoud bomen De lokale PvdA-fractie heeft Annemiek Wissink, lid van gedeputeerde staten van de provincie Overijssel ingeschakeld om het provinciale college te bewegen zich in te spannen voor behoud van […]
  • PvdA mengt zich ook in bomendiscussie10 januari 2018 PvdA mengt zich ook in bomendiscussie De lokale Partij van de Arbeid wil dat er wordt gekeken of de monumentale eiken in de Gondalaan toch behouden kunnen blijven. Fractievoorzitter Fred Rijkens roept ook andere partijen op om […]
  • Extra raadsvergadering over bomenkap12 januari 2018 Extra raadsvergadering over bomenkap De discussie rondom het voornemen om 94 monumentale eiken te kappen aan de rand van Goor zal op korte termijn ook in raadsbreed gevoerd gaan worden. PvdA-fractievoorzitter Rijkens heeft […]
  • Doar buw dan wier…16 januari 2018 Doar buw dan wier… We schrijven 16 januari 2018. Waarschijnlijk zullen nu zo ongeveer de eerste goede voornemens wel gestrand zijn in oude gewoonten en sleur. De sportscholen lachen in hun vuistje, want alle […]