Nieuw muzikaal evenement in Goor

Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van ‘Vrienden op het STERplein’. Dan zullen diverse bands en artiesten optreden. Wie dat zijn is nog ongewis. Daarover later meer op deze site. De organisatie is in handen van de uitbaters van Café De Ster. “We zijn nu met een kleine werkgroep van fanatieke en enthousiaste groep mensen bezig om het plan verder uit te werken en invulling te geven aan het programma. Als het aan ons ligt wordt dit een jaarlijks terugkerend evenement.” Met de komst van het nieuwe muziekfestijn wordt de leemte ingevuld die is ontstaan na het verdwijnen van de Goorse Avond. Op het Sterplein vindt ook in mei al een muzikaal spektakel plaats. Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, is de tweede editie van het Reggae Festival (foto).

Gerelateerde berichten

  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Woningbouw op grond achter De Ster, onduidelijkheid over voortbestaan feestzaal16 oktober 2020 Woningbouw op grond achter De Ster, onduidelijkheid over voortbestaan feestzaal Op de grond achter Café De Ster komen op termijn maximaal negen woningen. Het College van B&W heeft aan de Ootmarsumse projectontwikkelaar EBD laten weten mee te willen werken aan de […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]