Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor

Er komt een nieuwe dieren speciaalzaak in het Goorse centrum. Discus Rosman opent een vestiging aan het Weversplein. Rosman heeft ook een vestiging in Rijssen en wordt gerund door de Goorse tweeling Yvette en Mireille aan de Stegge (34) die daar 12 jaar geleden de dierenwinkel overnamen. Het zijn de dochters van de bekende Goorse zakenman Gerard aan de Stegge wiens andere dochter Evelyne de dierenartsenpraktijk aan de Hengevelderstraat runt. De nieuwe winkel komt in het pand waar vroeger Brummelhuis en de Speelboom waren gevestigd en is ook via de Spoorstraat toegankelijk. Beide verdiepingen zullen daar worden benut. Discus Rosman zal op vrijdag 23 maart de deuren openen voor het winkelend publiek.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Danieke neemt dierenwinkel Vaarhorst over26 april 2016 Goorse Danieke neemt dierenwinkel Vaarhorst over Danieke de Vries neemt de Goorse dierenwinkel Pets en Co over van Wim en Diny Vaarhorst. De 29-jarige Goorse doet dat samen met haar eveneens 29-jarige compaan Marijke Ligtenbarg-Postel […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V.4 maart 2018 Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V. Het Goorse Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw is overgenomen door Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van 23 zelfstandige ondernemingen in bouw en vastgoed met […]
  • Miljoenenproject voor Aan de Stegge23 maart 2016 Miljoenenproject voor Aan de Stegge Een mega-klus voor het Goose bouwbedrijf Aan de Stegge. De onderneming heeft de opdracht in de wacht gesleept voor de bouw van de vmbo-school van de Stichting Carmel en de Openbare Scholen […]