GFC blijft ongeslagen na winst op Hector

De derby is een prooi geworden voor GFC. De ploeg won met 1-2 bij Hector. Door de overwinning kan GFC naar boven kijken, Hector moet nog alles op alles zetten om te overleven in de 4e klasse. Vanaf het begin van de wedstrijd was GFC de bovenliggende partij. Maar beide ploegen kwamen in de eerste helft niet tot grote kansen. De groen-witten kregen helemaal geen kansen en de GFC’ers kwamen niet verder dan een aantal afstandsschoten. In de tweede helft werd de score verrassend opengebroken, een voorzet van GFC kwam op de arm van de ingevallen Hectoriaan Tim Bannink. Vervolgens wees de leidsman naar de stip. Tim Wassink ging achter de bal en schoot feilloos raak.

Met onder anderen Menno de Leeuw probeerde Hector daarna iets te forceren, dat lukte. Een ingooi die Hector eigenlijk sportief moest terugspelen werd niet teruggegeven. Uit die aanval werd Unal Kel neergehaald door GFC-goalie Dennis Vorkink. De andere keeper Daniƫl Kolbe benutte de pingel.

Ondanks de gelijkmaker raakte GFC niet van de wijs en maakte de ploeg van Romano Lammerink de 1-2. Uit een standaardsituatie viel de bal op het hoofd van Olaf Siegers en die kopte de bal in het net. Na de goal besloten de groen-witten de aanval op te zoeken. Met een doelpunt van Marinus Wolters leek het opnieuw gelijk te worden maar schendrechter Stef Kemper stak zijn vlag omhoog. Door deze eindstand raakt Hector de aansluiting op veilige plaatsen langzamerhand kwijt, GFC maakt dus geen fouten en is nog helemaal in de race voor het kampioenschap.

Voor een compleet foto-verslag check deze link van Patrick ter Elst.

Gerelateerde berichten

  • Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby10 maart 2018 Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby Ze staan in het Goorse voetbalplaatjesboek onder de nummers 741 en 516 en horen allebei bij de beste sluitposten uit de regio. Daniel Kolbe (35) en Dennis Vorkink (26) bewezen hun waarde […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector wint gelijkopgaande derby6 december 2015 Hector wint gelijkopgaande derby De Goorse derby tussen GFC en Hector werd vanmiddag een prooi voor de groen-witten die op sportpark Heeckeren met 1-2 wonnen. In een gelijkopgaande wedstrijd werd de score razendsnel […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • BSC Unisson bestraft fouten van Hector dat weer verliest9 mei 2018 BSC Unisson bestraft fouten van Hector dat weer verliest Na de nederlaag van afgelopen zondag tegen Markelo (1-2) wist SV Hector vanavond ook niet te winnen van BSC Unisson. De Gorenaren startten op eigen veld wel goed aan de inhaalwedstrijd in […]