Twenthe pakt verdienstelijk punt

Twenthe heeft een verdienstelijk punt overgehouden aan het treffen met SP Lochem. Op bezoek bij de titelkandidaat eindigde het duel zoals deze begon: 0-0. De ploeg van trainer Michiel Mensink kreeg in een wedstrijd vol vechtvoetbal de beste kansen in het eerste bedrijf. Na rust had de gastheer een licht overwicht, maar gescoord werd er niet door beide ploegen. Door de puntendeling staat Twenthe nu elfde in de derde klasse B en heeft het voorlopig drie ploegen onder zich.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe verslaat eersteklasser De Zweef met ruime cijfers29 november 2017 Twenthe verslaat eersteklasser De Zweef met ruime cijfers Twenthe Goor heeft vanavond gewerkt aan het zelfvertrouwen. De Tricolores zegevierden met 5-2 over eersteklasser De Zweef in de Tukker Cup. Het duel werd vorig week wegens het slechte weer […]
  • Kledingsoap bij Twenthe-Turkse Kracht11 september 2016 Kledingsoap bij Twenthe-Turkse Kracht Een bijzonder tafereel na afloop van de wedstrijd vv Twenthe-Turkse Kracht. Daar moest scheidsrechter Rene Beijen op zoek naar zijn kleding. Deze was ontvreemd uit de kleedkamer van de […]
  • Hector doelpuntloos gelijk tegen Barbaros12 april 2015 Hector doelpuntloos gelijk tegen Barbaros Hector kwam vandaag op eigen veld niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Barbaros. Na een eerste helft waarin beide ploegen weinig konden creĆ«ren, bracht het tweede bedrijf meer wat het […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]