Heeckerenleerlingen winnen tekenwedstrijd Europees Parlement

Drie leerlingen van de Heeckerenschool zijn in de prijzen gevallen bij de landelijke tekenwedstrijd van het CDA voor de zogenoemde delegatiekalender van de EVP-fractie in het Europees Parlement. De kinderen moesten allemaal één van de 28 lidstaten treffend in beeld brengen. Daphne Stoel uit groep 8 won met een tekening over Letland. Sam en Yvon Eijkelkamp uit groep 7 wonnen met tekeningen van respectievelijk Nederland en Italië. De Heeckerenschool werd als deelnemer uitgenodigd door CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik. De winnaars werden door plaatselijk parlementair medewerkster en oud-leerling Stephanie Smit uit Goor verrast met een bijzonder cadeaupakket. De winnende tekeningen zijn opgenomen in de kalenders die dit jaar onder meer ruimtes in het Europees Parlement en de Eerste en Tweede Kamer zullen opsieren.

vlnr: Yvon Eijkelkamp, Stephanie Smit en Sam Eijkelkamp

Gerelateerde berichten

  • Schlagerkoor maakt indruk in Brussel19 oktober 2018 Schlagerkoor maakt indruk in Brussel Een prachtige tweedaagse voor de leden van het Goorse Schlagerkoor in Brussel. De Goorse zangers zijn met hun echtgenotes uitgenodigd om te zingen én een kijkje te nemen bij het Europees […]
  • Riekele Bijleveld kandidaat voor raadszetel CDA13 december 2017 Riekele Bijleveld kandidaat voor raadszetel CDA Riekele Bijleveld is de nummer 8 op de nieuwe kieslijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De echtgenoot van minister van defensie Ank Bijleveld-Schouten […]
  • Goors Schlagerkoor naar Europees Parlement26 februari 2017 Goors Schlagerkoor naar Europees Parlement Het Goorse Schlagerkoor gaat medio volgend jaar optreden voor het Europees Parlement in Brussel. De zangers zijn uitgenodigd voor Europarlementariër Annie Schreijer uit Hengevelde om een […]
  • Annie koopt eerste ‘Goorse brood’ voor goede doel9 oktober 2015 Annie koopt eerste ‘Goorse brood’ voor goede doel Een Goors initiatief, wat vandaag via Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik een Europese allure krijgt. De ras-boerin uit Twente kocht vandaag bij de Deldense Bakker Meen het […]
  • Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie16 september 2016 Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie De Europarlementariërs Agnes Jongerius (S&D-fractie) en Annie Schreijer-Pierik van de EVP-fractie in het Europees Parlement, zijn komende maandag in Goor voor een discussie-avond met- […]