Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters

Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke wedstrijd op een ander paard of pony starten. In de klasse L pony’s ging de eerste plaats naar de Goorse Kirsten Hazenkamp  die met ruim 9 punten de tevens uit Goor afkomstige Lisanne Linn voor bleef. Derde werd Annemijn Roetgering. In de paardenklasse L was de eerste plaats voor Kyra Vos en bij de paardenklasse M was Elise Duin de beste over drie wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Pony’s op het beachveld…26 maart 2018 Pony’s op het beachveld… Het beachveld op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam wordt ook door pony's benut. Daarvoor is de Goorse sporthal de samenwerking aangegaan met manege De Barlo.  In de maanden dat […]
  • Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt8 december 2017 Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt Net na vieren meldden de eerste paardenhandelaren zich op het Schoolfeestplein in Goor en het werd daarna allengs drukker. Er werden meer paarden en pony's te koop aangeboden dan in de […]
  • Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo21 juli 2022 Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo De jonge Goorse amazone Zara ten Voorde mag met haar pony Zazoe SK naar het Nederlands Kampioenschap springen in Ermelo. Het 11-jarige talent werd afgelopen zaterdag Overijssels kampioen […]
  • Fiets- en ruiterpad langs Barloseweg kan er komen30 januari 2020 Fiets- en ruiterpad langs Barloseweg kan er komen Het fietspad aan de Barloseweg, net buiten Goor, kan, als het aan het College van B&W ligt, worden doorgetrokken en verbonden aan de Rikkeringsweg. Dit fietspad sluit aan op het […]
  • Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt20 november 2019 Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt De komende editie van de Goorse Paardenmarkt is de laatste editie waarbij nog levende dieren verhandeld zullen worden. Er komt in 2020 een 'Paardenmarkt' nieuwe stijl waarbij de paarden […]