Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters

Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke wedstrijd op een ander paard of pony starten. In de klasse L pony’s ging de eerste plaats naar de Goorse Kirsten Hazenkamp  die met ruim 9 punten de tevens uit Goor afkomstige Lisanne Linn voor bleef. Derde werd Annemijn Roetgering. In de paardenklasse L was de eerste plaats voor Kyra Vos en bij de paardenklasse M was Elise Duin de beste over drie wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt8 december 2017 Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt Net na vieren meldden de eerste paardenhandelaren zich op het Schoolfeestplein in Goor en het werd daarna allengs drukker. Er werden meer paarden en pony's te koop aangeboden dan in de […]
  • Pony’s op het beachveld…26 maart 2018 Pony’s op het beachveld… Het beachveld op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam wordt ook door pony's benut. Daarvoor is de Goorse sporthal de samenwerking aangegaan met manege De Barlo.  In de maanden dat […]
  • Goorse Sanne Nederlands Kampioen Dressuur24 september 2017 Goorse Sanne Nederlands Kampioen Dressuur Sanne Timmer is gisteren in Kootwijk Nederlands kampioen geworden bij de dressuurwedstrijden Fries paard in Kootwijk. De 12-jarige talentvolle amazone behaalde de nationale titel in de […]
  • Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap1 april 2018 Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony's getraind zouden worden van manege De Barlo. […]
  • Medaille voor amazones Emma en Jessica24 oktober 2016 Medaille voor amazones Emma en Jessica Goors eremetaal tijdens de jaarlijkse samengestelde wedstrijd bij manege De Barlo. De Goorse Emma van Middendorp won zilver tijdens de 'eventingwedstrijd', welke bestaat uit de […]