GroenLinks-fractie overtuigd van plek in gemeenteraad

De GroenLinks-fractie in de gemeente Hof van Twente weet het zeker: Er zal worden meegeregeerd in de gemeenteraad. In een persbericht vraagt GroenLinks om nieuwe bestuursleden. “De reden is gelegen in het feit dat GroenLinks de raad ingaat bij de komende verkiezingen op 21 maart.” aldus de tekst in het persbericht. “Daarbij ontstaat een nieuwe situatie waarin tegelijkertijd het juiste evenwicht en de juiste afstand tussen bestuur en fractie gegarandeerd moet kunnen worden.” GroenLinks zoekt ook een nieuwe voorzitter. Dit omdat de huidige preses Janet Duursma verhuisd is. Wie geïnteresseerd is kan mailen met groenlinkshofvantwente@nullgmail.com. Morgen is in het theatercafé van De Reggehof het politieke café met de Goorse kandidaat-raadsleden.

Gerelateerde berichten

  • GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede26 februari 2018 GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede Als het aan de lokale GroenLinks-fractie ligt, komt er na de gemeenteraadsverkiezingen een representatieve jongerenraad in de Hof van Twente die gevraagd en ongevraagd advies gaat geven […]
  • Bert Eggink en Gerben Kappert op kieslijst Groen Links14 december 2017 Bert Eggink en Gerben Kappert op kieslijst Groen Links Groen Links doet in maart tijdens de komende raadsvergaderingen een hernieuwde poging om in de gemeenteraad van de Hof van Twente te komen. Er begin januari een lijst van twaalf kandidaten […]
  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden16 februari 2018 Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden Op initiatief van de Goorse Stadsraad komt er een politiek café waarin de Goorse kandidaat-raadsleden aanwezig zullen zijn en zich zullen presenteren. De avond in aanloop naar de […]