Koffiemaker Niels te Vaanhold naar Dubai voor het WK

Een fanatisch weekend voor barista Niels te Vaanhold. De Goorse koffiemakersexpert won goud tijdens het Dutch Cup Tasters Championship 2018 en mag Nederland straks in september vertegenwoordigen tijdens de wereldkampioenschappen in Dubai. Te Vaanhold wist van de vier finalisten als snelste de afwijkende koffies aan te wijzen in de eindstrijd. Verder wist Te Vaanhold, die voor Mocca d’Or werkt, ook nog een vierde plek te bemachtigen bij de nationale Brewers Cup, een wedstrijd waarin erkende koffiemakers strijden om de best gezette filterkoffie.

Gerelateerde berichten

  • Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters5 oktober 2017 Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters Niels te Vaanhold blijft een nationale topper als het gaat om het maken van goede koffie. De Goorse 'Barista' heeft de finale bereikt van de Dutch Brewers Cup 2018. Daarin strijdt hij met […]
  • Barista Niels met eigen koffie in de prijzen13 oktober 2015 Barista Niels met eigen koffie in de prijzen Barista Niels te Vaanhold heeft weer een bokaal aan zijn prijzenkast kunnen toevoegen. De Goorse koffiemaker greep het zilver tijdens de Noord Nederlandse kampioenschappen. Te Vaanhold […]
  • Geen nieuwjaarsreceptie gemeente, wel huldiging kampioenen16 december 2020 Geen nieuwjaarsreceptie gemeente, wel huldiging kampioenen De traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hof van Twente gaat aan het begin van volgend jaar niet door vanwege het Corona-virus. Toch wil de gemeente wel de kampioenen van 2020 […]
  • Anti-katerkoffie van Goorse Barrista28 juni 2019 Anti-katerkoffie van Goorse Barrista Hij werd in november nog gekroond tot vice-wereldkampioen en trekt sindsdien de wereld rond als een van de grootste koffie-experts op aarde. Behalve dit weekeinde want ook Niels te […]
  • Twee rijen tepels…13 november 2018 Twee rijen tepels… Van de week kwam ik veel bijzonderheden tegen in de regionale en plaatselijke media. Als ware cafeïne-verslaafde was natuurlijk het succes van mijn koffievriend, en naamgenoot, Niels te […]