Koffiemaker Niels te Vaanhold naar Dubai voor het WK

Een fanatisch weekend voor barista Niels te Vaanhold. De Goorse koffiemakersexpert won goud tijdens het Dutch Cup Tasters Championship 2018 en mag Nederland straks in september vertegenwoordigen tijdens de wereldkampioenschappen in Dubai. Te Vaanhold wist van de vier finalisten als snelste de afwijkende koffies aan te wijzen in de eindstrijd. Verder wist Te Vaanhold, die voor Mocca d’Or werkt, ook nog een vierde plek te bemachtigen bij de nationale Brewers Cup, een wedstrijd waarin erkende koffiemakers strijden om de best gezette filterkoffie.

Gerelateerde berichten

  • Barista Niels met eigen koffie in de prijzen13 oktober 2015 Barista Niels met eigen koffie in de prijzen Barista Niels te Vaanhold heeft weer een bokaal aan zijn prijzenkast kunnen toevoegen. De Goorse koffiemaker greep het zilver tijdens de Noord Nederlandse kampioenschappen. Te Vaanhold […]
  • Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters5 oktober 2017 Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters Niels te Vaanhold blijft een nationale topper als het gaat om het maken van goede koffie. De Goorse 'Barista' heeft de finale bereikt van de Dutch Brewers Cup 2018. Daarin strijdt hij met […]
  • Koffie-expert in Portret6 november 2015 Koffie-expert in Portret Niels te Vaanhold is komende zondag te gast in het radioprogramma ‘Portret’ op de lokale omroep Hofstreek FM. De Gorenaar is een zogenoemde Barista, iemand die zich toe heeft gelegd op het […]
  • Barista Te Vaanhold in Portret (update)30 november 2015 Barista Te Vaanhold in Portret (update) De uitzending van Portret met Niels te Vaanhold  is verplaatst. De Goorse barista zou aanvankelijk gisteren in de show zitten, maar deze kon door omstandigheden niet doorgaan. Niels is nu […]
  • Goorse barista opnieuw in de prijzen7 oktober 2014 Goorse barista opnieuw in de prijzen Barista Niels te Vaanhold is weer in de prijzen gevallen. De Goorse koffiemaker, die in Groningen werkt, werd gisteren tweede tijdens de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen. Na drie […]